DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Pruimen met chutney in rauwe ham

Borrelhapje Eenvoudig 10 minuten
(0)
Borrelhapje Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Halveer de pruimen en verwijder de pit. Snijd elk plakje ham in de lengte in tweeën. Schep in elke holte van de pruim een tl mangochutney. Stap 2 Wikkel de ham rond de pruim en zet vast met een prikker. Serveer met de resterende chutney om in te dippen, eventueel verdund met een el lauwwarm water.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden - cocktailprikker
Voedingswaarden (per portie)
Energie 52 kcal
Eiwit 3 g
Koolhydraten 7 g
Vet 1 g
Waarvan verzadigd 0 g
Trefwoorden
rauwe hamrecepten