recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Quesadilla's

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - rucola (75 gram)
  • - citroensap (1 eetlepel)
  • - courgette (1 )
  • - verse koriander (2 eetlepels)
  • - tacokruiden (2 eetlepels)
  • - (rode) uien (2 )
  • - geraspte 30+ kaas (150 gram)
  • - olie (3 eetlepels)
  • - soft tortilla's (8 )
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de uien in flinterdunne ringen.
  • 2 Hak de koriander (of platte peterselie) fijn.
  • 3 Rasp de courgette grof.
  • 4 Bestrijk de tortilla's dun met olie.
  • 5 Bestrooi 4 tortilla's met wat kaas.
  • 6 Verdeel de ui, tacokruiden en koriander erover en strooi de rest van de kaas erover.
  • 7 Leg de andere tortilla's erop en bak de quesadilla's na elkaar in een koekenpan in 6 minuten knapperig, keer ze halverwege met een deksel.
  • 8 Meng de courgette door een dressing van het citroensap met de rest van de olijfolie en wat zout en peper.
  • 9 Serveer de quesadilla's op borden met een flinke pluk rucola en courgettesalade erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.