recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Ravioli in tomaten-paprikasaus

Hoofdgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - geraspte kaas (100 gram)
  • - verse ravioli met kaas uit de koeling (pastella) (1 pak)
  • - tomatenblokjes uit blik met kruiden (800 gram)
  • - rode paprika (1 )
  • - knoflook (fijngehakt) (2 tenen)
  • - ui (gesnipperd) (1 )
  • - olijfolie (3 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de olijfolie in een hapjespan.
  • 2 Snij de paprika in blokjes.
  • 3 Fruit de ui, knoflook en paprika 4-6 minuten tot de groente zacht wordt.
  • 4 Roer de tomatenblokjes met vocht door het paprikamengsel en voeg wat zout en peper toe.
  • 5 Laat de saus tien minuten zachtjes pruttelen.
  • 6 Kook in een pan met ruim kokend water met wat zout de ravioli beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 7 Giet de ravioli af.
  • 8 Roer de ravioli door de tomatensaus en warm nog heel even door.
  • 9 Schep de ravioli met saus in diepe borden of kommen en strooi er kaas over.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.