recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Ravioli in tomaten-paprikasaus

Hoofdgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - geraspte kaas (100 gram)
  • - verse ravioli met kaas uit de koeling (pastella) (1 pak)
  • - tomatenblokjes uit blik met kruiden (800 gram)
  • - rode paprika (1 )
  • - knoflook (fijngehakt) (2 tenen)
  • - ui (gesnipperd) (1 )
  • - olijfolie (3 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de olijfolie in een hapjespan.
  • 2 Snij de paprika in blokjes.
  • 3 Fruit de ui, knoflook en paprika 4-6 minuten tot de groente zacht wordt.
  • 4 Roer de tomatenblokjes met vocht door het paprikamengsel en voeg wat zout en peper toe.
  • 5 Laat de saus tien minuten zachtjes pruttelen.
  • 6 Kook in een pan met ruim kokend water met wat zout de ravioli beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 7 Giet de ravioli af.
  • 8 Roer de ravioli door de tomatensaus en warm nog heel even door.
  • 9 Schep de ravioli met saus in diepe borden of kommen en strooi er kaas over.