recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Raviolispiesjes met gerookte zalm

Bijgerecht
6 personen
25 min
Ingrediënten
  • - verse basilicum (12 blaadjes)
  • - gerookte zalm (200 gram)
  • - geurige olijfolie (3 eetlepel(s))
  • - citroensap (2 eetlepel(s))
  • - ravioli kaas (250 gr.) (1 pak)
Bereidingswijze
  • 1 Kook de ravioli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Spoel de ravioli in een vergiet met koud water en laat de kussentjes goed uitlekken.
  • 3 Snijd de zalm in lange brede repen.
  • 4 Klop in een kom een dressing van het citroensap met de olijfolie en wat zout en versgemalen zwarte peper.
  • 5 Schep de ravioli erdoor en laat de ravioli afkoelen.
  • 6 Steek de repen zalm zigzag aan een spiesje met daartussen 2 raviolikussentjes en 1 blaadje basilicum.
  • 7 Leg de spiesjes op een schaal.