Hoofdgerecht Eenvoudig
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1 Verhit een grillpan op hoog vuur. Verdeel 1 el olijfolie over de ribeye. Gril de ribeye om en om 7 minuten tot deze rosé is. Stap 2 Rasp intussen de schil van de citroen en meng deze met de oregano. Breng op smaak met zout en peper. Stap 3 Haal de ribeye uit de pan, leg op een stuk aluminiumfolie en verdeel hier het citroen-oreganomengsel over. Vouw de aluminiumfolie dicht en laat de ribeye 10 minuten rusten. Stap 4 Snijd de ribeye in plakken van 1 cm dik. Stap 5 Lekker met knolselderijpuree, geroosterde hazelnoot en paksoi.
Aanvullende benodigdheden - rasp
Voedingswaarden (per portie)
Energie 236 kcal
Eiwit 25.9 g
Koolhydraten 0.7 g
Vet 13.9 g
Waarvan verzadigd 7.1 g