Ga naar de hoofdinhoud

Ribeye met citroen-oreganokruidenmix

4 personen Eenvoudig 25 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verhit een grillpan op hoog vuur. Verdeel 1 el olijfolie over de ribeye. Gril de ribeye om en om 7 minuten tot deze rosé is. Rasp intussen de schil van de citroen en meng deze met de oregano. Breng op smaak met zout en peper. Haal de ribeye uit de pan, leg op een stuk aluminiumfolie en verdeel hier het citroen-oreganomengsel over. Vouw de aluminiumfolie dicht en laat de ribeye 10 minuten rusten. Snijd de ribeye in plakken van 1 cm dik. Lekker met knolselderijpuree, geroosterde hazelnoot en paksoi.
Aanvullende benodigdheden - rasp
Voedingswaarden (per portie)
Energie 236 kcal
Eiwit 25.9 g
Koolhydraten 0.7 g
Vet 13.9 g
Waarvan verzadigd 7.1 g
Trefwoorden receptenweekend