recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Risotto met doperwtjes en pangasius

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - uien (2 )
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - risottorijst (400 gram)
  • - kippenbouillon (van tabletten) (1 liter)
  • - diepvries doperwten (450 gram)
  • - pangasiusfilet (300 gram)
  • - citroensap (2 eetlepels)
  • - volkorenmeel (3 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Snipper de ui en fruit deze in een pan met de helft van de olijfolie zachtjes glazig.
  • 2 Bak de rijstkorrels mee tot ze glanzen.
  • 3 Voeg de helft van de bouillon toe en laat de rijst 10 minuten sudderen.
  • 4 Voeg dan de doperwten en de rest van de bouillon toe en kook de risotto in nog 15 minuten zachtjes gaar.
  • 5 Wrijf de repen vis in met zout, peper en citroensap en wentel ze door het meel.
  • 6 Bak de visrepen in een anti-aanbakkoekenpan in 5 minuten knapperig bruin en gaar.
  • 7 Schep de risotto in diepe borden en leg de vis erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.