recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Roergebakken spitskool met cashewnoten

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - cashewnoten (100 gram)
  • - verse koriander (2 eetlepels)
  • - sojasaus (3 eetlepels)
  • - sinaasappel (0.5 )
  • - spitskool (1 )
  • - olie (3 eetlepels)
  • - rode peper (zonder zaadjes) (1 )
  • - knoflook (2 tenen)
  • - mihoen (250 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen.
  • 2 Snijd de peper in reepjes.
  • 3 Snijd de spitskool in brede repen.
  • 4 Pers en rasp de sinaasappel.
  • 5 Fruit de knoflook en rode peper zachtjes in een wok met hete olie tot het gaat geuren.
  • 6 Schep de spitskool erdoor en roerbak alles tot de kool gaat slinken.
  • 7 Roer het sinaasappelsap met de rasp en sojasaus erdoor en warm de groente nog even door.
  • 8 Laat het vocht verdampen.
  • 9 Laat de mihoen in een vergiet uitlekken.
  • 10 Serveer de mihoen in wijde kommen en schep de spitskool erop.
  • 11 Strooi de koriander en cashewnoten erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.