recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Roompate met vijgen en knapperige peperkoek

Voorgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - roompate met cranberry's in stukken (200 gram)
  • - rucola of veldsla
  • - verse vijgen (6 kleine)
  • - olijfolie (2 eetlepel(s))
  • - plakjes ontbijtkoek (6 dunne)
Bereidingswijze
  • 1 Halveer de ontbijtkoek diagonaal.
  • 2 Bestrijk de plakjes koek dun met olijfolie en bak ze in de grillpan tot ze mooi lichtbruine strepen hebben.
  • 3 Laat ze op een rooster afkoelen.
  • 4 Halveer de vijgen en bestrijk ze rondom dun met olijfolie.
  • 5 Leg de vijgen op hun snijvlak in de grillpan en rooster ze 2 minuten.
  • 6 Keer de vijgen en rooster ook de andere kant mooi bruin.
  • 7 Verdeel de rucola of veldsla over borden en leg de vijgen en een stuk paté ernaast.
  • 8 Leg op de rand van elk bord 3 stukjes koek.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.