recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Rucola-witlofsalade met appel en walnoten

Bijgerecht
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - mosterd-honingdressing (4 eetlepel(s))
  • - zak rucola (75 gr.) (1 )
  • - kleine appel (1 )
  • - witlof (2 struikjes)
  • - walnoten (50 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Rooster de walnoten in een koekenpan goudbruin en laat ze op een bordje afkoelen.
  • 2 Snijd de struikjes witlof in stukken van 4 cm en maak de blaadjes los.
  • 3 Was en halveer de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in dunne schijfjes.
  • 4 Meng in een slaschaal de rucola met de witlof, appel en walnoten en sprenkel de dressing erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.