Ga naar de hoofdinhoud

Salade met gemarineerde snoeptomaatjes

4 personen Eenvoudig 50 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Halveer de snoeptomaatjes en snijd de rode ui in reepjes. Hak de knoflook en de helft van de basilicum fijn. Meng de vierge olijfolie met de sherryazijn, gehakte knoflook en basilicum en breng op smaak met zout en peper. Schep de tomaatjes en ui om met de dressing en laat 30 minuten marineren. Spoel de witte bonen schoon in een vergiet en verdeel met de kropslamelange over een schaal. Schep de gemarineerde tomaten met de dressing erover en garneer met de rest van de basilicum.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 209 kcal
Eiwit 8 g
Koolhydraten 19 g
Vet 9 g
Waarvan verzadigd 1 g
Trefwoorden tomatenrecepten