recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Salade van venkel en zeekraal

Fusion
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - geurige olijfolie extra vergine (2 eetlepels)
  • - sherryazijn (1 eetlepel)
  • - kleine tomaten (2 stuks)
  • - zeekraal (200 g)
  • - venkelknol (klein) (1 stuks)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de venkelknol (klein) in dunne reepjes; Ontvel de kleine tomaten.
  • 2 Overgiet de venkel en zeekraal in een vergiet met kokend water en laat ze uitlekken.
  • 3 Verwijder de zaadjes uit de tomaten en snijd het vruchtvlees in reepjes.
  • 4 Schep in een kom de venkel, zeekraal en tomaat om met azijn, olijfolie en zout en peper naar smaak.
  • 5 Verdeel de salade over de borden.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.