recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Saus van paddestoelen en blauwe kaas.

Fusion
4 personen
5 min
Ingrediënten
  • - blauwschimmelkaas (100 g)
  • - slagroom (125 ml)
  • - bieslook (2 eetlepels)
  • - citroensap (1 eetlepel)
  • - gemengde paddestoelen (300 g)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de gemengde paddestoelen in grove stukken; Verkruimel de blauwschimmelkaas.
  • 2 Bak de paddestoelen in het bakvet in 3-4 minuten op hoog vuur bruin, voeg ook de rest van de boter toe.
  • 3 Schep het citroensap en bieslook met zout en peper naar smaak erdoor.
  • 4 Schep de paddestoelen bij het vlees.
  • 5 Roer de room en kaas door het bakvet en roer alles tot een saus.
  • 6 Serveer het vlees met de saus erover en de paddestoelen erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.