recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Sla wrap met kaassalade

Lunch
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - mooie niet te grote bladeren ijsbergsla (12 )
  • - rode paprika (1 )
  • - verse koriander (1 eetlepel)
  • - bieslook (1 eetlepel)
  • - yoghurtmayonaise (2 eetlepels)
  • - limoen (0.5 )
  • - avocado (1 )
  • - proef 't verschil belegen kaas (250 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Hak de bieslook en de verse koriander fijn en snijd de rode paprika in kleine blokjes.
  • 2 Pers en rasp de limoen.
  • 3 Snijd de kaas in kleine blokjes van drievierde cm.
  • 4 Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees ook in kleine blokjes.
  • 5 Meng in een kom een beetje limoensap met de mayonaise en wat zout en versgemalen peper tot een dressing en roer de limoenrasp, bieslook en koriander erdoor.
  • 6 Schep de blokjes kaas, avocado en paprika door de dressing en laat de salade 15 minuten staan.
  • 7 Schep in elk blad ijsbergsla een flinke lepel kaassalade.
  • 8 Vouw de zijkanten over de vulling en rol de slabladeren stevig op.
  • 9 Serveer de wraps op een schaal.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.