recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Slawrap met rosbief

Voorgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - ijsbergsla (8 bladeren)
  • - gebraden rosbief (150 gram)
  • - pittige pinda's (50 gram)
  • - bieslook (2 eetlepel(s))
  • - sojasaus (3 eetlepel(s))
  • - gembersiroop (2 eetlepel(s))
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: was de sla; snijd de rosbief in repen; snijd de bieslook in stukken van 1 cm.
  • 2 Snijd de dikke nerven uit de slabladeren wigvormig weg en spreid de slabladeren uit.
  • 3 Verdeel de reepjes rosbief erover en strooi de pinda’s en bieslook over het vlees.
  • 4 Rol de slabladeren stevig op en leg op ieder borden elk 2 slawraps.
  • 5 Meng de sojasaus en gembersiroop en schenk dit in borrelglaasjes.
  • 6 Zet de glaasjes bij de wraps op de borden.