Ga naar de hoofdinhoud

Snelle vispastei met worteltjes, doperwtjes en aardappelpuree

4 personen Gemiddeld 40 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. laat de vis en de groente ontdooien. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de prei in ringen en was goed. Snijd de kabeljauwfilet in stukjes, bestrooi met de viskruiden. Hak de dille fijn. Meng 3/4 van de dille door de aardappelpuree. Breng op smaak met versgemalen peper. Verdeel de prei, kabeljauw en wortelen en tuinerwtjes over een ovenschaal. Schenk de witte wijn erover en bestrooi met peper en zout. Verdeel de aardappelpuree er in een gelijkmatige laag overheen. Bak de vispastei in 25 minuten goudbruin en gaar in de oven. Bestrooi met de rest van de dille.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 340 kcal
Eiwit 22 g
Koolhydraten 36 g
Vet 9 g
Waarvan verzadigd 5 g
Trefwoorden recepten