Ga naar de hoofdinhoud

Speculaagjes dessert

4 personen Gemiddeld 15 minuten Nagerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker. Doe in een spuitzak met kartelmond en houd tot gebruik koel. Klop de monchou zacht en luchtig los en spatel de karamelvla erdoor. Verkruimel de speculaasjes. Verdeel de helft van het vlamengsel over 4 dessertglaasjes en lepel er de helft van de karamelsaus op. Spuit er een laagje slagroom op en verdeel de helft van de speculaasjes erover. Herhaal de laagjes karamelvla en speculaasjes en eindig met een mooie toef slagroom. Besprenkel met de rest van de karamelsaus en versier met Schuddebuikjes.
Aanvullende benodigdheden - spuitzak met kartelmond
Voedingswaarden (per portie)
Energie 567 kcal
Eiwit 8 g
Koolhydraten 36 g
Vet 43 g
Waarvan verzadigd 27 g
Trefwoorden recepten