Voor undefined persoon
Spiesjes met gekarameliseerde peer en rauwe ham
Borrelhapje Eenvoudig 20
minuten
Borrelhapje Eenvoudig
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Halveer de peren en verwijder het klokhuis. Snijd elke peer in 8 partjes. Stap 2 Doe de rode port met de suiker en de rozemarijn in een ruime koekenpan en breng aan de kook. Stap 3 Laat de helft van het vocht verdampen. Voeg de partjes peer toe en gaar ze 2 minuten per kant in het vocht. Stap 4 Snijd de camembert in 16 dunne plakjes en hak de hazelnoten grof. Stap 5 Leg in elke plak ham 1 partje peer, 1 plakje camembert, een toefje rucola en wat geroosterde hazelnoot. Rol de ham op en zet vast met een tapasprikker.
Aanvullende benodigdheden - tapasprikker
Voedingswaarden (per portie)
Energie 181 kcal
Eiwit 9 g
Koolhydraten 11 g
Vet 9 g
Waarvan verzadigd 3 g