DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Spruitjesstamppot met appel en geitenkaas

Hoofdgerecht Gemiddeld 30 minuten
(1)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Schil en snijd de aardappelen in stukken en kook ze in een flinke laag water in 15-20 minuten gaar. Stap 2 Snipper de ui en was en halveer de spruitjes en roerbak beide in 3-4 minuten in een wok met de olijfolie. Stap 3 Voeg de appelblokjes toe en bak nog 1 minuut. Stap 4 Schenk er 100 ml water bij en smoor de spruitjes in nog 10 minuten beetgaar. Stap 5 Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Stap 6 Schenk de melk erbij en roer de aardappelen tot een smeuïge puree. Stap 7 Schep het spruitjesmengsel en de helft van de blokjes kaas erdoor en warm de stamppot al omscheppend nog even door tot de kaas begint te smelten. Stap 8 Serveer de stamppot in diepe borden en strooi de rest van de kaas erover.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 0 kcal
Eiwit 0 g
Koolhydraten 0 g
Vet 0 g
Waarvan verzadigd 0 g
Trefwoorden
recepten