recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Spruitjesstamppot

Fusion
4 personen
35 min
Ingrediënten
  • - jongbelegen kaas (200 g)
  • - nootmuskaat
  • - melk (150 ml)
  • - spruitjes (750 g)
  • - kruimige aardappelen (1250 g)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Schil de kruimige aardappelen en snijd in stukken; Maak de spruitjes schoon; Snijd de jongbelegen kaas in blokjes.
  • 2 Kook de aardappelen en spruitjes in een flinke bodem water met wat zout in 20-25 minuten gaar.
  • 3 Giet de aardappelen en spruitjes af, stamp ze fijn en roer ze met de melk tot een smeuïge stamppot.
  • 4 Voeg zout, peper en nootmuskaat naar smaak toe.
  • 5 Schep de kaas erdoor en warm de stamppot al roerende nog even door.
  • 6 Schep de stamppot in diepe borden.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.