recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tagliatelle met citroen, room en garnalen

Hoofdgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - versgehakte basilicum (2 eetlepel(s))
  • - tagliatelle (300 gram)
  • - roze garnalen (200 gram)
  • - slagroom (200 ml)
  • - citroen (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Borstel de citroen schoon onder de lauwe kraan.
  • 2 Doe de room in een flinke koeken- of hapjespan.
  • 3 Rasp de schil van de citroen dun in de room.
  • 4 Breng aan de kook en laat zachtjes 3 minuten koken zonder deksel.
  • 5 Voeg van het vuur af de garnalen (verse roze of diepvries, ontdooid) toe en breng op smaak met zout en peper.
  • 6 Kook de pasta al dente in ruim water met zout (1 minuut korter dan de gebruiksaanwijzing).
  • 7 Laat uitlekken en meng de pasta op laag vuur grondig warm met de saus en het basilicum.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.