recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tagliatelle met citroen, room en garnalen

Hoofdgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - versgehakte basilicum (2 eetlepel(s))
  • - tagliatelle (300 gram)
  • - roze garnalen (200 gram)
  • - slagroom (200 ml)
  • - citroen (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Borstel de citroen schoon onder de lauwe kraan.
  • 2 Doe de room in een flinke koeken- of hapjespan.
  • 3 Rasp de schil van de citroen dun in de room.
  • 4 Breng aan de kook en laat zachtjes 3 minuten koken zonder deksel.
  • 5 Voeg van het vuur af de garnalen (verse roze of diepvries, ontdooid) toe en breng op smaak met zout en peper.
  • 6 Kook de pasta al dente in ruim water met zout (1 minuut korter dan de gebruiksaanwijzing).
  • 7 Laat uitlekken en meng de pasta op laag vuur grondig warm met de saus en het basilicum.