recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tagliatelle met geroosterde pompoen en paddenstoelen

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - oude 30+ kaas (100 gram)
  • - tagliatella (300 gram)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - gedroogde tijm (1 eetlepel)
  • - rode uien (2 )
  • - champignons (400 gram)
  • - oranje pompoen met schil (400 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • 2 Snijd de pompoen in blokjes van 3 cm.
  • 3 Snijd de uien in partjes.
  • 4 Schep in een bakblik of braadslede de pompoen, champignons en uien door elkaar.
  • 5 Strooi de tijm met wat zout en versgemalen peper erover en schep de olijfolie erdoor.
  • 6 Rooster de groenten in de oven in 25 minuten gaar, schep ze regelmatig om.
  • 7 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen beetgaar.
  • 8 Giet de pasta af en verdeel de pasta over warme diepe borden.
  • 9 Schaaf de kaas in dunne plakjes.
  • 10 Schep de geroosterde groenten erop en verdeel de kaas erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.