recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tagliatelle met komkommersaus

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - ham (150 gram)
  • - platte peterselie (3 eetlepels)
  • - verse kruidenkaas (1 pakje)
  • - komkommers (2 )
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - ui (1 )
  • - tagliatelle (400 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Kook de farfalle beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 2 Snipper de ui en snijd de komkommer in blokjes.
  • 3 Hak de peterselie fijn.
  • 4 Snijd de ham in dunne reepjte.
  • 5 Fruit de ui zachtjes in een pan met olijfolie.
  • 6 Schep de komkommer erdoor en meng er wat zout en versgemalen zwarte peper door.
  • 7 Smoor de komkommer afgedekt in 8-10 minuten zachtjes gaar.
  • 8 Voeg de kruidenkaas en peterselie toe en laat de kaas al roerende smelten tot het een mooie saus wordt.
  • 9 Giet de pasta af en verdeel de tagliatelle over diepe borden.
  • 10 Schep de komkommersaus erop.
  • 11 Strooi de hamreepjes erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.