Hoofdgerecht Eenvoudig
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Breng een pan met water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de pasta af. Stap 2 Snijd intussen de peer in parten en verwijder de klokhuizen. Brokkel de gorgonzola grof. Stap 3 Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de spekblokjes in 7 minuten goudbruin en krokant. Voeg de peer toe en bak deze 3 minuten mee. Voeg de crème fraîche en ¾ van de gorgonzola toe en roer tot de gorgonzola is gesmolten. Voeg de tagliatelle toe en roer door. Breng op smaak met zout en peper. Stap 4 Verdeel de pasta over de borden en garneer met de rucola en resterende gorgonzola.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 769 kcal
Eiwit 29.6 g
Koolhydraten 76.4 g
Vet 36.7 g
Waarvan verzadigd 18.4 g