DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Tagliatelle met peer en gorgonzola

Hoofdgerecht Eenvoudig 20 minuten
(7)
Hoofdgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Breng een pan met water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de pasta af. Stap 2 Snijd intussen de peer in parten en verwijder de klokhuizen. Brokkel de gorgonzola grof. Stap 3 Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de spekblokjes in 7 minuten goudbruin en krokant. Voeg de peer toe en bak deze 3 minuten mee. Voeg de crème fraîche en ¾ van de gorgonzola toe en roer tot de gorgonzola is gesmolten. Voeg de tagliatelle toe en roer door. Breng op smaak met zout en peper. Stap 4 Verdeel de pasta over de borden en garneer met de rucola en resterende gorgonzola.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 769 kcal
Eiwit 29.6 g
Koolhydraten 76.4 g
Vet 36.7 g
Waarvan verzadigd 18.4 g
Trefwoorden
weekmenurecepten