recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tapenade

Fusion
4 personen
5 min
Ingrediënten
  • - bieslook (1 eetlepel)
  • - verse tapenade van zwarte olijven (100 g)
  • - bouillon (uit een pot) (100 ml)
  • - cognac (50 ml)
  • - rode uien (2 stuks)
  • - tomaten (2 )
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de rode uien in dunne partjes; Snijd de bieslook in stukjes van 1 cm.
  • 2 Verwijder de zaadjes uit de tomaten en snijd het vruchtvlees in reepjes.
  • 3 Bak de uipartjes en blus de uipartjes af met de cognac en bouillon.
  • 4 Roer de tapenade en tomaatreepjes erdoor en laat de saus 2-3 minuten zachtjes sudderen.
  • 5 Vervangtip: U kunt ook medium dry sherry of vermouth gebruiken in plaats van cognac.