recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tonijnwrap met wortel

Lunch
1 personen
15 min
Ingrediënten
  • - tonijn op olie (uit blik) (1 blikje)
  • - Hüttenkäse (100 gram)
  • - kappertjes (1 eetlepel)
  • - bieslook (1 eetlepel)
  • - platte peterselie (1 eetlepel)
Bereidingswijze
  • 1 Hak de kappertjes fijn.
  • 2 Knip de bieslook.
  • 3 Hak de peterselie fijn.
  • 4 Dit kan de avond van tevoren: maak in een diep bord de tonijn met een vork los en meng de hüttenkäse, kappertjes, bieslook en peterselie erdoor.
  • 5 Breng de salade op smaak met wat zout en peper.
  • 6 Bewaar de tonijnsalade tot gebruik in een goed afsluitbaar bakje in de koelkast.
  • 7 Maak dit 's morgens voor vertrek klaar: verdeel de bladsla over de tortilla.
  • 8 Schep onder het midden een dikke reep van de tonijnsalade en verdeel de wortelreepjes erover.
  • 9 Rol de tortilla stevig op en snijd de wrap door midden.
  • 10 Verpak de halve wraps apart stevig in plasticfolie, zodat de vulling goed op zijn plaats blijft zitten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.