recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tostade met rode bonen en vegetarisch gehakt

Hoofdgerecht
2 personen
15 min
Ingrediënten
  • - olijfolie (3 eetlepel(s))
  • - vegetarisch gehakt (175 gram)
  • - courgette(s) (0.5 )
  • - zure room (2 eetlepel(s))
  • - geraspte belegen kaas (50 gram)
  • - rode paprika (1 )
  • - kidneybonen in chilisaus (400 gram)
  • - bloemtortilla’s (2 )
  • - ijsbergsla (100 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de courgette in blokjes; snijd de rode paprika in reepjes; snijd de ijsbergsla in dunne reepjes.
  • 2 Verhit de olie in een wok en bak het vegetarisch gehakt rul.
  • 3 Bak de courgette en paprika 2 minuten mee.
  • 4 Schep de bonen met chilisaus erdoor en warm alles nog 5 minuten zachtjes door.
  • 5 Bak de tortilla’s een voor een knapperig bruin in een lichtingevette koekenpan en leg ze op twee borden.
  • 6 Verdeel de ijsbergsla erover en schep de bonen met gehakt in het midden.
  • 7 Doe de zure room erop en strooi de geraspte kaas erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.