Ga naar de hoofdinhoud

Traybake van bloemkool en friet

4 personen Eenvoudig 30 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de bloemkool in roosjes. Halveer de paprika overlangs, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen van 2 cm. Schep de bloemkool en paprika op een met bakpapier beklede bakplaat om met de frietkruiden en de olijfolie. Verdeel de friet over een andere met bakpapier beklede bakplaat en bak in 20 minuten goudbruin en knapperig. Keer de friet halverwege. Schuif na 5 minuten de bakplaat met bloemkool in de oven erbij. Neem de bakplaten uit de oven en schep de bloemkool en paprika met de rucola door de friet. Lekker met truffelmayonaise.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 377 kcal
Eiwit 10 g
Koolhydraten 50 g
Vet 13 g
Waarvan verzadigd 2 g
Trefwoorden weekmenureceptentraybake