Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Rooster de sneetjes brood in de broodrooster of grillpan aan beide kanten goudbruin. Knip de bieslook fijn. Meng in een kom de hüttenkäse met twee derde van de bieslook en wat versgemalen zwarte peper. Stap 2 Leg op elk bord 2 sneetjes brood en bestrijk ze met de hüttenkäse. Leg op elk sneetje een plakje rosbief. Stap 3 Verwarm de boter in een koekenpan en breek de eieren erboven zonder de dooiers te breken. Bak de eieren op matig hoog vuur tot het eiwit gestold is en de dooier nog vloeibaar. Leg de eieren op de sneetjes met rosbief. Strooi er wat bieslook over.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 480 kcal
Eiwit 35 g
Koolhydraten 27 g
Vet 25 g
Waarvan verzadigd 12 g