recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Varkenshaas met mozzarella-bimi

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - olijfolie (1 eetlepel)
  • - bimi (400 gram)
  • - verse tijm (2 theelepels)
  • - mozzarella (125 gram)
  • - varkenshaasmedaillons met pepersaus en pestomarinade (500 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden en bereid het vlees volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • 2 Scheur de mozzarella in kleine stukken, meng met de citroenrasp, tijm en wat zout.
  • 3 Breng een pan water aan de kook met wat zout.
  • 4 Snijd de onderste twee centimeter van de bimi af en kook circa 3 à 4 minuten tot ze net beetgaar zijn.
  • 5 Vet een ovenschaal in met de olie en leg hierin de goed uitgelekte bimi.
  • 6 Verdeel de mozzarella erover en zet in de oven bij het vlees.
  • 7 Laat in circa 5 minuten de kaas smelten, zet zo nodig de grill in de oven nog even aan.
  • 8 Serveer met gekookte aardappelen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.