Ingrediënten
4 personenBereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd 3 cm van de onderkant van de asperges. Snijd het loof van de bospeen tot 2 cm boven het begin en schil deze. Halveer de bospeen in de lengte. Meng de knoflook met het paprikapoeder, grove mosterd en olijfolie. Verdeel dit over de varkenskrabben en laat dit 10 minuten marineren in de koelkast. Snijd het bruin van de onderkant van de little gem en halveer deze. Verdeel de groene asperges en bospeen over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met 1 el olijfolie en bak in 20 minuten gaar in de oven. Plaats de laatste 5 minuten de little gem erbij en rooster mee. Breng op smaak met zout en peper. Verhit intussen een pan met 2 el olijfolie en bak de varkenskrabben in 15 minuten gaar. Serveer de varkenskrabben met de geroosterde groente.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 429 kcal
Eiwit 48 g
Koolhydraten 9.4 g
Vet 20.2 g
Waarvan verzadigd 6.1 g