Ga naar de hoofdinhoud

Vega rendang tosti

4 personen Eenvoudig 15 minuten Lunch

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Snijd de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd in reepjes. Bestrijk de sneetjes brood aan één kant met de boter. Leg vier sneetjes brood met de beboterde kant naar beneden op een snijplank. Beleg achtereenvolgens met de kaas, avocado en de rendang. Dek af met de rest van de sneetjes brood met de beboterde kant naar boven. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de tosti’s in circa 6 minuten goudbruin. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd schuin doormidden. Schenk de sriracha en mayonaise er in streepjes overheen. Serveer met de atjar tjampoer.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 700 kcal
Eiwit 21 g
Koolhydraten 52 g
Vet 44 g
Waarvan verzadigd 17 g
Trefwoorden receptenFontignac