DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Vegetarische stoof

Hoofdgerecht Eenvoudig 50 minuten
(0)
Hoofdgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de spruiten schoon, verwijder de schil van de knolselderij en snijd deze in blokken van 2 cm. Snijd de winterpeen in plakken van 1 cm dik. Stap 2 Verhit een pan met boter en bak de tuinbonen, spruiten, knolselderij en winterpeen 5 minuten aan. Stap 3 Voeg hier de tomatenpuree aan toe en roer dit door, blus het geheel af met de rode wijn. Stap 4 Meng het bouillontablet met 300 ml kokend water. Voeg dit toe aan de vegetarische stoof. Gaar het geheel 20 minuten totdat de groente gaar is. Stap 5 Verdeel intussen de aardappelwedges over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats deze 15 minuten in de oven. Stap 6 Snijd de tuinkers los. Serveer de groentestoof met de aardappelwedges en garneer met de tuinkers.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 270 kcal
Eiwit 0 g
Koolhydraten 32 g
Vet 8 g
Waarvan verzadigd 3 g
Trefwoorden
vegetarischslowcookingrecepten