Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de spruiten schoon, verwijder de schil van de knolselderij en snijd deze in blokken van 2 cm. Snijd de winterpeen in plakken van 1 cm dik. Stap 2 Verhit een pan met boter en bak de tuinbonen, spruiten, knolselderij en winterpeen 5 minuten aan. Stap 3 Voeg hier de tomatenpuree aan toe en roer dit door, blus het geheel af met de rode wijn. Stap 4 Meng het bouillontablet met 300 ml kokend water. Voeg dit toe aan de vegetarische stoof. Gaar het geheel 20 minuten totdat de groente gaar is. Stap 5 Verdeel intussen de aardappelwedges over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats deze 15 minuten in de oven. Stap 6 Snijd de tuinkers los. Serveer de groentestoof met de aardappelwedges en garneer met de tuinkers.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 270 kcal
Eiwit 0 g
Koolhydraten 32 g
Vet 8 g
Waarvan verzadigd 3 g