recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Visstoofpotje uit de oven

Hoofdgerecht
4 personen
35 min
Ingrediënten
  • - tafelaardappelen (800 gram)
  • - gedroogde tijm (0.5 eetlepel)
  • - chilipoeder (1 theelepel)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - tomaten (1 blik)
  • - pangasiusfilet (400 gram)
  • - bleekselderij (4 stengels)
  • - winterwortel (300 gram)
  • - uien (2 )
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Snij de ui in partjes, de winterwortel in plakken, de bleekselderi in stukken van 3 cm en de pangasiusfilet in brede repen.
  • 3 Verdeel de ui, wortel, bleekselderij en vis in een ingevette ovenschaal en strooi er zout en peper over.
  • 4 Maak de tomaten in het blik met een vork stuk en meng de olijfolie met chilipoeder, tijm, zout en peper erdoor.
  • 5 Schenk dit in de ovenschotel.
  • 6 Laat de visschotel in de oven in 40 minuten gaar worden.
  • 7 Kook de aardappelen in 25 minuten gaar en serveer ze bij de visschotel.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.