recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Volkorenspaghetti met geroosterde groenten

Hoofdgerecht
4 personen
45 min
Ingrediënten
  • - gekruide biefreepjes (300 gram)
  • - volkoren spaghetti (300 gram)
  • - verse tijm (2 eetlepels)
  • - paprikapoeder (0.5 eetlepel)
  • - olijfolie (5 eetlepels)
  • - trostomaten (4 )
  • - sjalotjes (250 gram)
  • - pompoen (500 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Snijd de pompoen in parten en verwijder de pitten.
  • 3 Snijd de parten in stukken van 2 cm.
  • 4 Pel de sjalotjes.
  • 5 Snijd de tomaten in vieren.
  • 6 Hak de tijm fijn.
  • 7 Schep in een braadslede de stukken pompoen met de sjalotjes, tomaat, paprikapoeder, tijm, zout en versgemalen peper om en sprenkel er drievijfde van de olijfolie over.
  • 8 Dek de groenten af met een stuk bakpapier.
  • 9 Schuif de braadslede in de oven en bak de groenten in 25-30 minuten gaar, schep ze af en toe om.
  • 10 Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 11 Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en roerbak de biefreepjes in 4-6 minuten knapperig bruin.
  • 12 Giet de pasta af en verdeel de spaghetti over diepe borden.
  • 13 Schep de geroosterde pompen met sjalotjes en tomaat erop en verdeel hierover de biefreepjes.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.