Lunch Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes en laat deze op keukenpapier uitlekken. Giet het blikje tonijn af. Doe de tonijn over in een kom en maak het los met een vork. Stap 2 Hak de kappertjes fijn. Meng de skyr, kappertjes, peterselie, tomaatblokjes, wat zout en versgemalen peper erdoor. Stap 3 Snijd de venkel in flinterdunne reepjes. Spreid de tortilla’s op het werkvlak uit en leg op elke tortilla een reep bladsla. Verdeel de reepjes venkel erover en schep hierop een reep tonijnsalade. Rol de tortilla’s stevig op en snijd de wraps schuin doormidden. Serveer de wraps op een schaal.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 180 kcal
Eiwit 14 g
Koolhydraten 25 g
Vet 2 g
Waarvan verzadigd 0 g