Borrelhapje Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Stap 2 Hak de walnoten grof en ris de takjes tijm. Pers de knoflook uit. Halveer de cherrytomaten. Stap 3 Meng de roomkaas met de roomboter en de honing. Voeg de walnoten en tijm toe en breng op smaak met wat peper en zout. Stap 4 Halveer de afbakbroodjes over de lengte. Besmeer alle snijkanten met het roomkaasmengsel, bestrooi met de kaas en verdeel de tomaten erover. Stap 5 Bak de stokbroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat in 15 minuten goudbruin en gaar. Stap 6 Snijd de broodjes voor het serveren in repen.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 306 kcal
Eiwit 9 g
Koolhydraten 26 g
Vet 18 g
Waarvan verzadigd 9 g