Ga naar de hoofdinhoud

Winters knoflook-kaasbrood uit de oven

8 personen Gemiddeld 25 minuten Borrelhapje

Ingrediënten

8 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Hak de walnoten grof en ris de takjes tijm. Pers de knoflook uit. Halveer de cherrytomaten. Meng de roomkaas met de roomboter en de honing. Voeg de walnoten en tijm toe en breng op smaak met wat peper en zout. Halveer de afbakbroodjes over de lengte. Besmeer alle snijkanten met het roomkaasmengsel, bestrooi met de kaas en verdeel de tomaten erover. Bak de stokbroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat in 15 minuten goudbruin en gaar. Snijd de broodjes voor het serveren in repen.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 306 kcal
Eiwit 9 g
Koolhydraten 26 g
Vet 18 g
Waarvan verzadigd 9 g
Trefwoorden recepten