recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Witlof wokken

Fusion
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - blauwe schimmelkaas (100 g)
  • - verse oregano (1 eetlepel)
  • - witlof (6 struikjes)
  • - rode ui (1 stuks)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de rode ui in dunne partjes; Snijd de witlof in repen van 3 cm breed; Hak de verse oregano grof ; Verkruimel de blauwe schimmelkaas.
  • 2 Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de ui en witlof in 4-5 minuten beetgaar.
  • 3 Schep de oregano erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 4 Schep de helft van de kaas door de witlof.
  • 5 Schep de witlof op borden en strooi de rest van de kaas erover.