recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Wraps met pittige kip

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - water (65 ml)
  • - knoflook (1 teen)
  • - tacokruiden (1 eetlepel)
  • - citroen (1 )
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - kipreepjes (250 gram)
  • - ui (1 )
  • - maïskorrels (uit blik) (150 gram)
  • - ijsbergsla (1 krop)
  • - soft taco's (8 )
  • - Hüttenkäse (200 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Meng de geperste knoflook, tacokruiden, sap en rasp van de limoen en olijfolie en schep driekwart hiervan door de kipreepjes.
  • 2 Roerbak de kipreepjes met de gesniperdeui in een hete wok in 6-8 minuten knapperig bruin en gaar.
  • 3 Warm de maïskorrels even mee.
  • 4 Roer de rest van het knoflookmengsel met het water tot een dressing.
  • 5 Snij de sla in reepjes en verdeel de sla over diepe borden en sprenkel de dressing erover.
  • 6 Verwarm de soft taco’s volgens de aanwijzingen en bestrijk ze met hüttenkäse.
  • 7 Schep de kip met maïs erop, vouw de taco’s dicht en leg ze op de sla.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.