recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Yoghurtijstaartjes

Nagerecht
4 personen
170 min
Ingrediënten
  • - kerstchocolaatjes
  • - bosvruchten (1 bakje)
  • - schuimkransjes (4 )
  • - Griekse yoghurt (150 gram)
  • - slagroom (125 ml)
Bereidingswijze
  • 1 Per persoon heeft u een puddingvormpje of een klein roombekertje (inhoud 125 ml) nodig.
  • 2 Klop in een kom de slagroom stijf en klop dan de yoghurt erdoor.
  • 3 Verkruimel de schuimkransjes fijn en schep ze door het roommengsel.
  • 4 Vet de puddingvormpjes of roombekertjes dun in met een beetje olie.
  • 5 Vul ze met het roommengsel en zet ze in de diepvriezer.
  • 6 Laat de ijstaartjes in ongeveer 150 minuten bevriezen.
  • 7 Houd de vormpjes enkele tellen in een bak met warm water en leg er een bordje op.
  • 8 Keer het vormpje en het bordje samen om en laat het ijstaartje op het bordje glijden.
  • 9 Garneer met de bosvruchten en chocolaatjes.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.