Recepten

Zoete omelet met gember en sinaasappel

4 personen Eenvoudig 20 minuten Lunch

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Klop de eieren los met 2 el gembersiroop en een snufje zout. Verhit 1 tl olie in een koekenpan en schenk een kwart van het eimengsel in de pan. Bak in circa 3 minuten een dunne omelet. Bak er zo nog drie. Rasp de schil van 1 sinaasappel. Schil daarna beide sinaasappels en snij in partjes. Klop met een handmixer de ricotta met de kaneel, sinaasappelrasp en de rest van de gembersiroop in 3 minuten luchtig. Verdeel het over de flensjes, leg de sinaasappelpartjes erop en vouw dubbel. Lekker met verse munt en gedroogde cranberry’s.
Aanvullende benodigdheden - handmixer
Voedingswaarden (per portie)
Energie 242 kcal
Eiwit 12 g
Koolhydraten 15 g
Vet 14 g
Waarvan verzadigd 6 g
Trefwoorden vegetarischrecepten
'