Ga naar de hoofdinhoud

Zomerse entrecote met frisse salade

4 personen Gemiddeld 30 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Laat de boter op kamertemperatuur komen. Wrijf de entrecotes in met de steakkruiden, knoflookvlokken en de helft van de boter. Breng op smaak met peper en zout. Wrijf de maiskolven in met de rest van de boter. Steek de barbecue aan. Gril de maiskolven op de barbecue of in een grillpan in 10 minuten gaar. Keer regelmatig. Grill de entrecotes in 3 minuten per kant rosé. Laat rusten onder aluminiumfolie. Snijd de radijs in plakjes en hak de kruiden fijn. Snijd de maiskorrels van de kolf. Meng de groenten en kruiden met de kropslamelange. Besprenkel met de rodewijnazijn
Aanvullende benodigdheden - barbecue
Voedingswaarden (per portie)
Energie 358 kcal
Eiwit 32 g
Koolhydraten 16 g
Vet 18 g
Waarvan verzadigd 10 g
Trefwoorden zomerrecepten