Ga naar de hoofdinhoud

Hoe werkt het?

Boodschappen bestellen bij DekaMarkt gaat erg gemakkelijk. In slechts 5 stappen kan jij de boodschappen gemakkelijk thuis laten bezorgen. Bekijk hier een toelichting van de 5 stappen.

Bezorgen we bij jou?

Voer je postcode in en bekijk snel of wij bezorgen in jouw regio.
Afspelen

Onze versgarantie

Online boodschappen bestellen kan nieuw voor je zijn. Als je zelf boodschappen doet, beoordeel je ook zelf de producten. Bij een online bestelling geef je dit uit handen. Gelukkig zijn wij bij DekaMarkt net zo kieskeurig als jij en kun je ervan uitgaan dat onze medewerkers de beste kwaliteit producten er voor jou uitpikken. Dat is onze vertrouwde service en gemak, met aandacht voor jou én je boodschappen!

Bekijk meer over onze versgarantie.

Gratis thuisbezorgd

De bezorgkosten voor een bestelling zijn tussen de €2,95 en €4,95. Wil jij je boodschappen gratis thuisbezorgd hebben? Bestel dan het actieproduct!

Iedere week is er een ander actieproduct voor het gratis laten thuisbezorgen van je boodschappen.

Bekijk hier het product voor jouw gratis bezorging!

Bezorginformatie

  • DekaMarkt bezorgt van maandag tot en met zaterdag.
  • Wij bezorgen het tot voor de deur.
  • Het minimale bestelbedrag is 50 euro.
  • Sterke drank en tabak zijn niet meer leverbaar via de bezorgservice.

  • Altijd makkelijk betalen met pin, American Express of een Tikkie bij aflevering.
  • De boodschappen worden bezorgd in rode DekaMarkt kratten (€5 statiegeld per krat). Deze kratten zijn in te leveren bij een volgende bestelling of in de winkel.

Statiegeld op blikjes vanaf 1 april

Per blikje wordt € 0,15 statiegeld gerekend. Dit geldt voor alle metalen drankverpakkingen van 3 liter of minder. Je kan de blikjes inleveren in alle DekaMarkt winkels. In verband met de hygiëne neemt onze bezorgservice geen statiegeld blik mee. Meer

DekaMarkt Zakelijk

DekaMarkt Zakelijk bezorgt alle boodschappen op het werk. Maak je boodschappenlijst snel en gemakkelijk en kies uit ons ruime en verse assortiment. Ook handig is de mogelijkheid om een vast bezorgmoment te selecteren. En dat gewoon tegen onze lage bezorgkosten! Betalen doe je bij ons op het moment dat de boodschappen bezorgd worden met PIN. Ook kun je bij ons achteraf betalen met Riverty (voorheen Afterpay). Hier rekenen wij geen kosten voor. Meer weten? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Handige producten

Handig voor bij jouw online bestelling

 Courgette

Courgette

Per stuk
0.69
Del Monte Bananen
smaakpanel 8.2

Del Monte Bananen

1 kg (ca. 5 stuks)
1.99
DekaVers Witte bollen
DekaVers

DekaVers Witte bollen

6 Stuks
1.29
Grand'Italia Spaghetti tradizionali

Grand'Italia Spaghetti tradizionali

500 g
1.89
Melkan Halfvolle melk
WeidemelkPlanet proof

Melkan Halfvolle melk

1 liter
1.19

Boodschappen doen met de app!

Het volledige assortiment onder je duim, eenvoudig toe te voegen aan je boodschappenlijstje. Bestellen waar en wanneer het jou uitkomt. En je SmaakmakersPas altijd bij de hand. Het is allemaal mogelijk met de DekaMarkt app! Bekijk hier alles over de DekaMarkt app.

Afspelen

Handige lijstjes

Kies gemakkelijk jouw boodschappen uit met onze samengestelde handige lijstjes. Deze lijstjes bevatten allerlei producten die handig zijn om te bestellen. Klik hieronder op een van de twee handige lijstjes. Bekijk alle handige lijstjes hier.

Meest gestelde vraag

Wanneer gelden aanbiedingen voor mijn online bestelling?

De aanbiedingen gelden op het moment van bezorging, dus niet op het tijdstip waarop je bestelt. Voorbeeld: Maak je een bestelling op een donderag en kies je je een bezorgmoment op de maandag in de volgende week, dan gelden de aanbiedingen van de volgende week. Maak dus een bewuste keuze voor het aflevermoment dat je bestelt. Verplaats je jouw bestelling naar een ander aflevermoment? Houd er dan rekening mee dat de aanbieding verandert of vervalt.

Bekijk alle veel gestelde vragen hier.

Meer veel gestelde vragen

Kan ik mijn bestelling of bezorgmoment nog wijzigen?

Het wijzigen van de bestelling kun je doen door naar jouw account te gaan en vervolgens naar ‘Eerdere bestellingen’. Daar kun je zien of jouw bestelling nog openstaat. Klik op ‘Bekijk bestelling’ en vervolgens op ‘Bestelling aanpassen’. De boodschappen worden teruggezet in je boodschappenlijstje. Hier kun je jouw gewenste aanpassingen verrichten. Klaar? Druk dan op bestellen en onze shoppers zullen rekening houden met jouw aanpassing(en). Wees niet bang dat jouw boodschappen twee keer besteld worden. Als je op bestellen klikt, wordt je eerdere bestelling enkel gewijzigd. Je ontvangt een bevestiging van wijziging per e-mail.

Bekijk alle veel gestelde vragen hier.