Ga naar de hoofdinhoud
Kan ik mijn boodschappen gratis laten bezorgen?

De bezorgkosten voor een bestelling zijn tussen de €2,95 en €4,95. Wil jij je boodschappen gratis thuisbezorgd hebben? Bestel dan het actieproduct! Iedere week is er een ander actieproduct voor het gratis laten thuisbezorgen van je boodschappen. Bekijk hier het product voor jouw gratis bezorging!

Welk assortiment van biologische producten verkoopt DekaMarkt?

De meeste biologische artikelen in ons assortiment zijn herkenbaar aan het logo op het schapkaartje bij het bijbehorende artikel en aan het logo op het etiket en artikelen op deze website. Wil je weten welke biologische artikelen wij in ons assortiment hebben? Bekijk hier ons ruime assortiment.

Welke winkels hebben een beperkt non-food assortiment?

Onze wekelijks non-food acties zijn niet in alle winkels verkrijgbaar. Hieronder vind je een overzicht van onze winkels waar geen non-foodacties verkocht worden:

Plaats

Adres

Castricum

Kooiplein 20

Epe

Hoge Weerd 18-20

Haarlem

Eksterlaan 69

Oranjeboomstraat 126

Ramplaan 51

Rijksstraatweg 40-42

IJmuiden

Planetenweg 74

Stompetoren

Schermeerstraat 11

Ik kom mijn favoriete artikel niet (meer) tegen bij DekaMarkt. Wat kan ik daaraan doen?

Je mist je favoriete product in ons assortiment? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.  Wij vragen je hier bij aan te geven om welk artikel (smaak, soort, verpakking, inhoud etc.) het gaat en bij welke DekaMarkt jij jouw boodschappen doet. Wij brengen jouw verzoek dan onder de aandacht van onze afdeling inkoop voor onderzoek. Je ontvangt van ons echter geen schriftelijke reactie. Wij adviseren je onze winkelschappen in de gaten te houden of wij jouw product hebben opgenomen.

Waarom zijn er zo vaak wijzigingen in het assortiment?

Met name binnen onze branche is het zeer gebruikelijk om regelmatig ons assortiment te evalueren en zonodig aan te passen. Het zeer uitgebreide aanbod van onze leveranciers dwingt ons daartoe. Aan de hand van marktcijfers moeten wij ook soms producten saneren die relatief minder goed verkopen. Soms gebeurt dit om nieuwe producten op te kunnen nemen of producten waarvoor meer belangstelling is. Dit is de enige manier om ons assortiment actueel te houden en deze niet ongelimiteerd te laten groeien.

Waar kan ik de ingrediënten van een product vinden?

Alle ingrediënten van een product vind je bij de productinformatie. Zoek het product via onze zoekfunctie en klik op het artikel. Vervolgens worden de ingrediënten getoond. Ook vind je de allergie informatie en de voedingswaarden van het product.

Waarom zijn bepaalde groenten (witlof, sperziebonen) voorverpakt?

Sommige groenten, zoals de witlof, zijn voorzien van een DekaVers verpakking. Dat heeft bijzondere eigenschappen.

Jouw voordelen:

  • optimale houdbaarheid;
  • geen gewichtsverlies;
  • hygiënische, gesloten verpakking;
  • recyclebaar verpakkingsmateriaal;
  • productinformatie op verpakking.
Welke van onze 1 de Beste artikelen bevatten geen melkeiwit, lactose of gluten?
Welke ingrediënten en allergenen bevatten de specerijenmixen?

Onderstaande lijst bevat ingrediënten en allergenen van de specerijenmixen. Indien u allergisch bent, kunt u deze lijst als hulpmiddel gebruiken bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.