Hoe werkt de spaaractie van de DekaMarkt Race Blocks en wanneer start deze?
  • Deze actie loopt van zondag 4 april t/m zaterdag 22 mei 2021.
  • In week 14 (4 t/m 10 april) ontvang je bij een besteding vanaf €25, - aan boodschappen* een GRATIS startpakket DekaMarkt Race Blocks.
  • Van zondag 4 april t/m zaterdag 22 mei 2021 ontvang je bij elke €15, - aan boodschappen* een GRATIS spaaritem DekaMarkt Race Blocks.
  • Van week 14 tot en met week 20 ontvang je per week 1 special bij een geselecteerd actieproduct (Let op: OP=OP!). Hierbij geldt een maximum van 10 specials per klant.

Naast het sparen van items zijn er ook 3 items welke de klant kan kopen in de winkel, namelijk:

  • Grondplaat bocht € 1,99
  • Grondplaat recht € 1,99
  • DekaMarkt Team Truck € 4,99

Voor alle drie de artikelen geldt OP=OP

* Uitgezonderd tabak, sterk alcoholische dranken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding t/m 6 M, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaukaarten, statiegeld

Welke race onderdelen kun je sparen?

Een overzicht van de te sparen spaaritems is te vinden op onze speciale actiepagina.

Ook vind je in de winkel een vouwflyer met alle informatie over de actie en welke spaaritems er gespaard kunnen worden.

In totaal zijn er 33 spaaritems, 7 specials en de DekaMarkt Teamtruck.

Hoeveel verschillende items zijn er binnen DekaMarkt Race Blocks te sparen en hoeveel heb je er nodig om een racebaan te bouwen?

Het startpakket bestaat uit een circuitplaat bocht + DekaMarkt coureur en racewagen. Daarnaast zijn er 33 verschillende spaaritems met o.a. podium, tribune, fans, marshall, verse banden etc. Verder zijn er 7 specials met een Lipton start/finish boog, racewagen Uniekaas, racewagen Robijn, takelwagen Melkunie, racewagen Pickwick, racewagen Campina, Filmcamera Ariel.

Ontvang ik ook DekaMarkt Race Blocks bij mijn online bestellingen?

Jazeker, ook als je jouw boodschappen laat thuisbezorgen ontvang je hierbij Race Blocks. Hierbij geldt een maximum van 30 spaaritems bij een besteding van € 450 of meer.

Is het mogelijk om een zakje DekaMarkt Race Blocks te ruilen voor een ander zakje DekaMarkt Race Blocks in de winkel?

Het is niet mogelijk om een zakje Race Blocks te ruilen voor een ander zakje Race Blocks in de winkel. Wel is het uiteraard toegestaan om onderling zakjes DekaMarkt Race Blocks te ruilen. Op Facebook hebben we een platform aangemaakt genaamd DekaMarkt Ruilgroep waarom klanten onderling spaaritems kunnen ruilen.

Als iemand voor mij in de kassarij zijn of haar Race Blocks niet wilt, mag ik deze dan ontvangen?

Het is voor de medewerkers van DekaMarkt niet toegestaan om de Race Blocks door te geven aan de volgende klant.

Facebook Race Blocks Ruilgroep

Heb jij Race Blocks over? Mis je nog 1 item zodat je circuit compleet is of help je graag een ander? Word lid van de Facebook Race Blocks Ruilgroep, ruil of laat zien hoe groot jouw circuit is!

Hoe werkt de garantie na de actie?

Na afloop van de spaaractie kun je een melding aanmaken via het contactformulier op onze website.

Wat zijn Race Blocks?

Race Blocks zijn kwalitatieve plastic speelgoedbouwstenen die met de welbekende Deense speelgoedbouwstenen te combineren zijn. Met de bouwstenen ontwikkelen kinderen zich op sociaal gebied en hebben ze alle ruimte om hun creativiteit te uiten. Zo bepalen zij zelf hoe ze hun racebaan inrichten.

Bekijk alle bouwtekeningen

Alle bouwtekeningen kan je downloaden op onze speciale pagina. Hier vind je alle bouwtekeningen van al onze spaaritems, specials en startpakket. Makkelijk toch?

Vanaf welke leeftijd zijn de DekaMarkt Race Blocks geschikt?

De adviesleeftijd is 6 jaar vanwege de bouwinstructie en de kleine onderdelen.

Zijn de DekaMarkt Race Blocks ook los te koop?

Het startpakket is vanaf zondag 11 april verkrijgbaar voor € 3,99 als er nog voldoende voorraad is. De grondplaten rond en bocht zijn vanaf zondag 4 april te koop voor € 1,99. De spaaritems met DekaMarkt Blocks zijn niet te koop. Voor de specials geldt dat na de actieweek, mist voldoende voorraad deze verkocht kunnen worden voor € 1,99. Daarnaast is er de DekaMarkt teamtruck welke te koop is voor € 4,99.

Ik heb geen Race Blocks ontvangen, wat nu?

Is de kassamedewerker een keertje vergeten Race Blocks mee te geven? Kan gebeuren, ga dan met je kassabon naar de servicebalie. Je ontvangt dan alsnog de Race Blocks.

Ik maak gebruik van de Online Boodschappenservice en heb geen Race Blocks ontvangen, wat nu?

Zijn er geen Race Blocks meegeleverd bij jouw bestelling? Neem contact op met de klantenservice van DekaMarkt via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 088-313 5555.

Wat als er een special niet meer voorradig is?

We doen er alles aan om in de betreffende actieweek voldoende specials op voorraad te hebben. Het kan echter voorkomen dat er iets uitverkocht raakt. Vraag na in de winkel of de betreffende item nog binnenkomt. Als dit niet zo is geldt helaas op=op.

Hoe werkt de garantie tijdens de actie?

Tijdens de looptijd van de spaaractie breng je het defecte product terug naar de winkel waar het product is aangekocht, dit geldt voor specials en de startpakketten. Het is mogelijk om een vervangend item te krijgen als deze nog aanwezig is.
Let op: OP=OP! Mochten er items missen in het flowpack dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen kijken of er nog een vervangend item beschikbaar is. Ook hierbij geldt: OP=OP.

'