Iglo Fish cuisine Italiano 380 g
12. 34
per 1 KG
4. 69
Omschrijving
2 porties Alaska koolvis bedekt met saus, groente en kaas. Diepvries.
Ingrediënten
Ingrediënten: Alaska koolVIS 41%, tomaten 23%, uien, paprika 5,4%, kwarkbereiding 4,9% (kwark (MELK), magere yoghurt (MELK)), water, Edammer kaas (MELK), mozzarella (MELK), 2,0% zetmeel (rijst, aardappel), koolzaadolie, zout, kruiden (basilicum 0,45%), knoflook, yoghurtpoeder (MELK), specerijen, uienpoeder.
Allergie informatie
Bevat Melk(eiwit) Bevat Vis
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 331
Energie Kilocalorieën (kcal) 79
Vetten (g), waarvan 2.7
verzadigde vetzuren (g) 1.1
Koolhydraten (g), waarvan 3.8
suikers (g) 1.6
Voedingsvezel (g) 0.5
Eiwitten (g) 9.8
Zout (g) 1
Bewaaradvies
Bij -18°C, ten minste houdbaar tot einde:. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Thuis in de diepvries bewaren
Gebruiksadvies
Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.
Bereidingswijze
Bereidingswijze: Niet ontdooien voor gebruik. IN DE OVEN: Verwarm de (hetelucht) oven voor op 210°C met de bakplaat er nog in. Plaats de diepvries Fish Cuisine in het schaaltje op een bakplaat en plaats in het midden van de oven. Bak gedurende 40 minuten (hetelucht) of 45 minuten (normale oven). IN DE MAGNETRON: Plaats de diepvries Fish Cuisine in het schaaltje op een magnetronbestendig bord in de mangetron. Verwarm de Fish cuisine gedurende 14 minuten op 600W. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen. Gebruik nooit de grillstand van de oen of magnetron. De kooktijden kunnen vaiëren per apparaat. Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.
Serveersuggestie
Tip! Heerlijk met een penne pasta.
Meer informatie
Afzender en adres
Iglo Nederland B.V. Van Deventerlaan 40, 3528 AE Utrecht 0800-BELIGLO of 0800-2354456 www.iglo.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.