Vis Marine Vissticks 15 stuks 450 g
3. 64
per 1 KG
1. 64
Omschrijving
Voorgebakken, gepaneerde koolvis, diepvries.
Ingrediënten
Ingrediënten :65% Alaska KOOLVIS*, TARWEBLOEM, zonnebloemolie, water aardappelzetmeel, zout, gist, specerijen. Alaska koolvis (Theragra chalcogramma) gevangen in: A = het Noordwestelijke deel Stille Oceaan (FAO 61) gevangen met trawlnetten of B = het Noordoostelijke deel Stille Oceaan (FAO 67) gevangen met trawlnetten. Dit product komt uit een visserij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de MSC-standaard voor een goed beheerde en duurzame visserij, www.msc.org/nl.
Allergie informatie
Bevat Gluten Bevat Vis Bevat Tarwe
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 991
Energie Kilocalorieën (kcal) 237
Vetten (g), waarvan 12
verzadigde vetzuren (g) 2
enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g) 4.5
meervoudig onverzadigde vetzuren (g) 5.3
Koolhydraten (g), waarvan 19
suikers (g) 2.5
toegevoegde suikers (g) 0
Voedingsvezel (g) 2.5
Eiwitten (g) 12
Zout (g) 1.1
Natrium (mg) 0.44
Bewaaradvies
Diepgevroren bewaren (-18°C). Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Gebruiksadvies
Diepvries* (-6°C): 2-3 dagen na aankoop. Diepvries**(-12°C): 2 weken na aankoop. Diepvries***(-18°C): Tot vermelde houdbaarheidsdatum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis zijn achtergebleven.
Bereidingswijze
Oven: Bak de bevroren vissticks in een voorverwamde oven at 220°C voor ongeveer 15-17 minutes op een bakplaat Draai de vissticks na ongeveer 10 minuten Frituurpan: Verwarm de pan voor en verwarm wat plantaardige olie (ca. 50 ml) in de pan. Doe de diepgevroren vissticks in de pan en draai ze na 3-4 minuten een keer om, om de andere kant 3-4 minuten te bakken zodat hij knapperig wordt. Zorg ervoor dat de vissticks niet te dicht bij elkaar komen te liggen.
Meer informatie
Afzender en adres
Vismarine Postbus 80, 4153 ZH Beesd
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.