Biologische pompoen

De ronde oranje pompoen is niet meer weg te denken in het aanbod van de supermarkt. Hij is makkelijk te bereiden; snijden, pitjes en kroontje verwijderen en dan in de pan. De schil is vrij hard, maar die vind je na het koken niet meer terug.

Onze teler Thijs

Gezond de winter door

Pompoenen zijn vezelrijk, vet- en caloriearm en bevatten onder meer veel vitamine A. Biologische telers uit Lelystad, zoals Dennis van de Weerd en Thijs Hooiveld, weten al lang hoe gezond de vruchtgroenten zijn.

 

Na het oranje succes introduceren telers en DekaMarkt nu ook nog de onbekende broers en neven. Vanaf 23 september tot eind november vind je ook de fles-, de spaghetti-, de groene en de grijze pompoen en de sweet dumpling in onze winkels.

5x pompoen
Kleurrijke herfstgroente

Goedemorgen!

Voeg pompoen toe aan jouw ontbijt. Dit geeft je de perfecte energieboost om de dag mee te beginnen. Je maakt deze voedzame pompoenontbijtjes met slechts vijf ingrediënten per stuk.

Go choco

Je zult er misschien niet direct aan denken, maar pompoen en chocolade gaan heel goed samen. Het zoete van de pompoen en het romige van de chocolade vormen een heerlijke combinatie. En zeg nou zelf, het liefst eet je toch overal chocolade bij?

chocolade-pompoentaartje