Voor iedereen een heerlijke wijn bij DekaMarkt

DekaMarkt heeft voor iedereen een topwijn. Welke wijn heeft jouw voorkeur? Rood, wit of rosé? Je vindt op deze pagina alles over ons prachtige assortiment en onze verschillende smaakcodes. DekaMarkt werkt samen met een aantal wijnhuizen en wij weten dus waar onze wijnen vandaan komen. Onze chefkok José ervaart bij wijnhuis Castellani met hoeveel aandacht dit huis voor heerlijke kwaliteitwijnen zorgt.

 

Daarnaast  vind je op deze pagina regelmatig nieuwe inspiratielijsten met heerlijke wijnen welke je kunt combineren met verrassende recepten. Zo vind je makkelijk en snel en perfecte wijn voor iedere gelegenheid en smaak. Proost! 

Herfswijnen van The Collection

Herfstwijnen van The Collection

Genieten van de tikkende regen op het raam met de wijnen van The Collection. Deze Italiaanse Chianti komt uit een warme streek en is ideaal om van te genieten op een frisse herfstachtige zaterdagmiddag. 

 

Of schenk deze Côtes du Rhône, een rode wijn met een licht kruidig karakter. De wijn is zacht en rond met smaken van rood fruit. Proost op een roodkleurige hemelse herfst! 

Op bezoek bij ons wijnhuis
Afspelen
Bekijk ons wijnassortiment