Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Andijviestamppot met chorizo en appel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Andijviestamppot met chorizo en appel
Stap 1
Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de ui en chorizo in circa 5 minuten goudbruin.
Stap 2
Giet de aardappels af, voeg de crème fraîche en mosterd toe en stamp tot een romige stamppot. Voeg vervolgens de andijvie toe en stamp deze erdoor.
Stap 3
Schep de appel, chorizo en ui door de stamppot. Warm nog even kort door en breng op smaak met zout en peper. Serveer eventueel met nog wat extra mosterd.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie745 kcal
- Eiwit23 g
- Koolhydraten59 g
- Vet44 gWaarvan verzadigd20 g
