Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Appel-dippers
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Appel-dippers
Stap 1
Smelt beide soorten chocolade apart van elkaar au bain-marie (in een kom boven een pan kokend water). Roer tot er geen klontjes meer te zien zijn. Snijd intussen de appels in 8 partjes en verwijder het klokhuis.
Stap 2
Steek de gehalveerde satéprikkers in de appelpartjes en doop de helft van de partjes in de melkchocolade en de andere helft in de witte chocolade.
Stap 3
Leg ze op de bakplaat en bestrooi met toppings naar keuze. Laat minimaal 30 minuten opstijven in de koelkast.
Aanvullende benodigdheden
- - 8 satéprikkers
 - - bakplaat met bakpapier
 
Voedingswaarden
- Energie85 kcal
 - Eiwit1 g
 - Koolhydraten10 g
 - Vet4 gWaarvan verzadigd3 g
 
